Hjem

E Sperre Transport AS i Ålesund med 2 stk Närko trailere.

Postet av: admin Kategori: Nyheter

Vi har levert 2 stk Närko trailere til Sperre i Ålesund siste dagene. Begge trailere har Carrier Vector 1950 mono, alu dørk, sideåpning på begge sider. De har også Närko sin anbefalte aksel plassering for jevnlasting på 50 tonn total. Disse er nå i kjøring i Ålesund området og vil i årene fremover flytte tusenvis med tonn av fisk mellom båter og lager, produksjon. Vi gratulerer med nytt utstyr og takker så mye for ordren.

Mer

Tipp Transport AS med ny Närko og Moffet truck innvendig.

Postet av: admin Kategori: Nyheter

Vi har nå levert en ny trailer til Tipp Transport AS. Traileren benyttes til å distribuere gass flasker. Innvendig har vi montert Moffet truck i et "Top Mount Kit" Vi takker så mye for oppdraget og håper dere blir fornøyd med løsningen.

Mer

Telemark Transport & Entreprenørsentral AS med ny Närko trailer.

Postet av: admin Kategori: Nyheter

Vi takker Telemark Transport og Entreprenørsentral AS for ordren på denne traileren. Den ble byttet ut med en 11 år gammel Närko av samme type. Traileren er i utgangspunktet vår "norgestrailer" med løft, sving, aksler helt bak, verktøykasse, rustfrie plater, stor lysbjelke med led lamper. Innvendig høyde på 2800mm. Her er det et tillegg med aluminium dørk på golvet. På ny, tusen takk.

Mer
Side 1 av 79> >>