Hjem

Torpa Bilruter AS med nok en Närko dolly.

Postet av: admin Kategori: Nyheter

Tusen takk til Rune Haugen og Torpa Bilruter for nok en handel på en Närko dolly. De har på kort tid tatt ut sin tredje dolly fra oss.

Mer

Aspen AS med nok en stilig Närko trailer

Postet av: admin Kategori: Nyheter

Denne uken var det overlevering i Trondheim til Aspen AS som nok en gang har valgt Närko som leverandør av trailer. Traileren henger bak en FH 25 års jubileum bil og traileren er lakkert i Volvo sine jubileums farger, med den røde typen på rammen og den grå på skapet. I tillegg er det rustfrie plater, verktøykasser, masse lys og løft separat på aksel 1 og 3. Dekoren er laget av Profilhuset Grafisk på Kolbu. Sjåføren på bilen er Otto Pervik, en meget kjent mann i lastebilmiljøet i Norge gjennom mange tiår. Närko takker Aspen junior og senior for nok en ordre og vi håper også denne traileren svarer til forventningene.

Mer

Kaasa Transport med stadig mer utstyr fra Närko

Postet av: admin Kategori: Nyheter

Vi i Närko er meget glade for å kunne vise frem bilder av ennå et bil og kjerre sett som er levert til Kaasa Transport AS på Notodden. Kaasa har jo endret seg noe de siste årene fra å primært ha skap utstyr med baktipp, til også å bli en betydelig stykkgods transportør med base på Notodden. Denne bil og kjerre skal ikke i hovedsak gå sammen, men de er bygd slik at de også kan gjøre dette. Bilen er 21pll bil med Närko skap. Det er Z lift, klaff over liften, verktøykasser, rustfrie plater, osv osv. Det må med denne som det har vært en del av siste tiden fra oss, en rekke stilige biler. Dette takket være bileiere som legger noen kroner i egen profilering av eget utstyr og ser reklame effekten av dette. Kaasa har jo også flyttet inn i ny renoverte lokaler på jernbane stasjonen på Notodden helt inntil veien mellom øst og vest. Bak henger det en Närko 17pll kjerre. Også denne med Z Lift, klaff over lift, teleskopisk drag, verktøykasser, rustfrie plater osv osv. Vi i Närko gratulerer Kaasa gjengen så mye med sitt nye utstyr og håper at det svarer til forventningene.

Mer
Side 1 av 78> >>