Reservedeler

Kjell Birkenes Transport med ny Närko FNA trailer

En fornøyd Kjell Birkenes kunne hente sin nye Närko FNA trailer på holka på Raufoss. Dette er en trailer med opplegg for lastebommer og Carrier sitt nye HE 19 aggregat. Traileren har løft på aksel 1, sving på aksel 3. Store kasser, rustfrie plater og egen tank bak for oppsamling av slovann. Traileren har en oppgitt vekt på kun 10390kg. Vi takker så mye for ordren og håper ny investeringen svarer til forventningene.

Mer

Aaland Cargo AS med den første av to nye Närko trailere

Vi i Närko har fått lov til å levere stykkgodstrailer til Sven Arild Aaland og hans firma. Dette er en trailer med løft, sving, store kasser, rustfrie plater, stor lysbjelke, 4 ryggelys, lakkerte hjulnav etc Denne typen har 4150mm totalhøyde basert på 1150mm svingskivehøyde, de er da 2825mm innvendig. Närko gratulerer så mye og om litt så kommer neste.

Mer

Jan Tore Roen AS har igjen kjøpt ny Närko tømmerhenger

Da har en av de første som kjøpte tømmerhenger av oss etter at vi hadde startet opp i 2013 byttet inn den han fikk i 2014 mot en ny nå. Vår henger er nok en noe forskjellig nå enn da, siden Jan Tore nå bla har fått en med boltet ramme/tverrbjelker. Dette er en henger med stående støtdempere bak, solide koplingsbokser med el anlegg uten skjøter osv. Exte tømmerbanker og staker i 6 banke utførelse med Luftmann TU spennere. Vi takker så mye for ordren og håper du får like lite problemer med den nye hengeren som den 2014 modellen vi nå har tatt i bytte fra deg.

Mer
Side 1 av 88> >>